maalis
06

Rakennusmessuilua

julkaistu 6 maaliskuun 2015 | Messut | 0 Kommenttia

Taas se aika vuodesta!

Kulunut viikko on rakennettu ahkerasti messuosastoa Rakentaminen ja Talotekniikka messuille. Tänä vuonna messuosaston rakentaminen sujui onneksi vähän sukkelammin, kun käytimme viime vuotisia rakenteita. Uusi stailaus, väriä pintaan ja valmista tuli! No, ei se ehkä niin yksinkertaista ollut, mutta hauskaa ainakin oli!

Onnekseni olen löytänyt ympärilleni luottoporukan, jonka apuun voi tarvittaessa tukeutua. On sähkäriä, kirvesmiestä, maalaria, puuseppää ja mikä tärkeintä – ”joka paikan höyliä” eli melkoisia moniosaajia! Yksin tällaista osastoa ei tulisi rakennettua työn ohessa. Isot isot kiitokset kaikille mukana olleille!

Tervetuloa vierailemaan osastollamme C-110 Rakentaminen ja Talotekniikka messuille Jyväskylän Paviljonkiin 6.-8.3.2015!

20150306_092036

 

 

Olen Mellilästä kotoisin ja Muuramessa asuva sisustussuunnittelija. Perheeseeni kuuluu aviomieheni lisäksi kaksi lasta sekä suurella sydämellä ja egolla varustettu Bichon Frise koiramme. Sisustussuunnittelu on ollut aina lähellä sydäntäni, olen todennäköisesti saanut siitä annoksen jo äidinmaidon mukana! Suunnittelualalle päädyin kuitenkin muutaman mutkan kautta, jotka tosin ovat tukeneet ja vahvistaneet ammattiani suunnittelijana.

Ideal