helmi
05

Värien ilotulitusta ja toimistohommia

julkaistu 5 helmikuun 2015 | Projektit & Valmiit kohteet | 0 Kommenttia

Vanha leipomo on saanut uutta puhtia sisuksiinsa JYKES Kiinteistöjen toimesta. Tarkoituksena on ollut suunnitella aloitteleville yrityksille edullisia ja täyden palvelun vuokratiloja. Olen ollut suunnittelemassa toimitilojen värimaailmaa, pintamateriaaleja, kalustusta ja osittain valaistusta. Koska kyseessä on vanha kiinteistö, huomioitavia seikkoja on ollut paljon ja talotekniikka on kokenut mullistavat muutokset.

Sisustuksessa erityistä huomiota on kiinnitetty materiaalien valintaan ja reippaaseen värien käyttöön. Vahvoja värejä on käytetty tehosteina ja tausta säilytetty vaaleana. Vaalea taustaväritys kulkee mukana siksi, että tilat säilyisivät levollisina. Rakennuksessa on kolme kerrosta, joista ylin ja alin kerros ovat jo valmiita tiloja ja keskimmäinen on vielä työn alla. Tässä kuvia valmiista tiloista.

Toka kerros

Rakennuksen 2.kerroksessa on työhuoneiden lisäksi olohuone, neuvottelutiloja ja keittiö. Keltainen ja turkoosi nousivat tässä kerroksessa erityisesti esille.

VALMIIT KUVAT

Kellari kerros

Alimman kerroksen tiloissa värimaailmaa hallitsee oranssi, musta ja valkoinen sekä pilkahduksia muita värejä. Tilat ovat viihtyisät ja vanhat tiiliseinät tuovat särmää – voisi sanoa jopa loft-henkiseen tilaan.

START UP LEIPOMO

Eka kerros

Keskimmäisen kerroksen osalta valmista pintaa tulee näkyviin kevään aikana. Työn alla olevassa kerroksessa leipomon vanhoja pintoja on myös näkyvissä ja lattiamateriaaleissa löytyy katsottavaa – näistä lisää kevään aikana!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olen Mellilästä kotoisin ja Muuramessa asuva sisustussuunnittelija. Perheeseeni kuuluu aviomieheni lisäksi kaksi lasta sekä suurella sydämellä ja egolla varustettu Bichon Frise koiramme. Sisustussuunnittelu on ollut aina lähellä sydäntäni, olen todennäköisesti saanut siitä annoksen jo äidinmaidon mukana! Suunnittelualalle päädyin kuitenkin muutaman mutkan kautta, jotka tosin ovat tukeneet ja vahvistaneet ammattiani suunnittelijana.

Ideal