Marika Kurki

muotokuvaHei ja lämpimästi tervetuloa kotisivuilleni!

Olen Marika Kurki, Mellilästä kotoisin ja Muuramessa asuva sisustussuunnittelija. Perheeseeni kuuluu aviomieheni lisäksi kaksi lasta sekä suurella sydämellä ja egolla varustettu Bichon Frise koiramme.

Sisustussuunnittelu on ollut aina lähellä sydäntäni, olen todennäköisesti saanut siitä annoksen jo äidinmaidon mukana! Suunnittelualalle päädyin kuitenkin muutaman mutkan kautta, jotka tosin ovat tukeneet ja vahvistaneet ammattiani suunnittelijana.

Lukion jälkeen tieni kulki tarjoilija- ja sosiaaliohjaajaopintojen kautta työelämään ikääntyneiden parissa. Sain viettää upeita vuosia mielettömien persoonien kanssa. Samalla vakuutuin siitä, miten tärkeää esteetön sekä esteettisesti kaunis ympäristö on ihmisten arjessa, miten paljon niillä vaikutetaan ihmisten hyvinvointiin ja arjessa selviämiseen. Nuorimman lapseni synnynnäisen selkäydinvamman myötä minulle vahvistui se, mitä haluan tehdä isona. Työskennellä sisustussuunnittelijana – ja siitä se sitten lähti!

Suoritin Jyväskylässä sisustussuunnitteluopinnot ja valmistuin 2006 keväällä. Koska halusin ottaa kaiken hyödyn irti koulutuksesta, kävin päivät koulua ja illat tein sisustussuunnitelmia harjoittelumielessä. Yritykseni sai hyvin tuulta purjeisiin ja pääsin toteuttamaan unelmaani.

Parasta työssäni on se, että saan suunnitella hyvin erilaisia koteja ja tiloja erilaisiin tarpeisiin. Joskus toimeksianto voi olla pieni yksityiskohta kodissa tai koko talon sisustussuunnittelu tai ison julkisen tilan sisustussuunnittelu – variaatioita on niin paljon kuin kohteita. Olen käytettävissä sekä kotien että yritysten ja julkisten tilojen suunnittelussa.

Pääset tutustumaan kotisivuillani suunnittelemiini kohteisiin. Ajankohtaisia kuulumisia ja kuvapäivityksiä pääset seuraamaan blogissani sekä Facebookissa. Mikäli haluat keskustella omasta suunnitteluprojektistasi, voit ottaa minuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse!

Lämpimin terveisin,
Marika

Marika Kurki
sisustussuunnittelija

marika@marikakurki.fi
puh. 0500 898 980,

Ideal