tammi
28

Sisustussuunnittelua ja työssäoppimista hyvällä meiningillä

julkaistu 28 tammikuun 2015 | Sisustusstudiolla | 0 Kommenttia

Sisustussuunnittelu ei suju nälkäisenä!

Tämä oli varmasti itselleni tärkein oppi siltä ajalta kun Sanna oli toimistollamme työssäoppimassa. Monesti päivät kuluvat töissä kuin siivillä ja yht äkkiä sitä huomaa, että on liikenteessä aamupalan voimin = verensokerit alhaalla ja pinna kiristyy viimeistään siinä vaiheessa, kun suuntaa kotia kohden kaupan kautta. Tätä ongelmaa ei ollut kun Sanna tuli mukaan remmiin! Reipas tekemisen meininki yhdessä hurtin huumorin kanssa siivittivät päiviä + tietenkin lounas viimeistään klo 11.30!

Kiitos Sanna!

-Marika

SANNA1 (2)

Työssäoppimassa

Sain mahtavan mahdollisuuden päästä työssäoppimaan sisustussuunnittelua Marikan oppiin. Opiskelen sisustustekstiilialan artesaaniksi ja halusin päästä näkemään mitä työ on kentällä. Odotukseni täyttyivät moninkertaisesti ja vietin äärettömän avartavat ja opettavat pari kuukautta Marikan peesissä.

Pääsin tutustumaan erilaisiin kohteisiin yksityiskodin stailauksesta aina suuriin toimistokohteiden saneerauksiin. Missään kohteessa ei jääty helppoon tai tavanomaiseen ratkaisuun, vaan käytettiin kekseliäitä ja yllättäviäkin ideoita. Marikalla on saumaton ja luottamuksellinen yhteistyö mm. tavarantoimittajiin ja remonttiryhmään, mikä on ensiarvoisen tärkeää projektien etenemisessä. Erityisesti ihailen Marikan kykyä ottaa huomioon erilaisten asiakkaiden ja erilaisten kohteiden tarpeet. Ja kaikki ei ole kallista, pienelläkin budjetilla ammattilaisen otteessa saadaan suuria muutoksia aikaan!

Kiitos Marika reippaasta, opettavasta ja rennosta ajasta!

Muista, että lounas on tärkeä hetki ihan joka päivä. 🙂

-Sanna

 

Olen Mellilästä kotoisin ja Muuramessa asuva sisustussuunnittelija. Perheeseeni kuuluu aviomieheni lisäksi kaksi lasta sekä suurella sydämellä ja egolla varustettu Bichon Frise koiramme. Sisustussuunnittelu on ollut aina lähellä sydäntäni, olen todennäköisesti saanut siitä annoksen jo äidinmaidon mukana! Suunnittelualalle päädyin kuitenkin muutaman mutkan kautta, jotka tosin ovat tukeneet ja vahvistaneet ammattiani suunnittelijana.

Ideal